Dokonalá pleť s produktmi NINE TAILS: Ako si vytvoriť ideálnu dennú a nočnú rutinu

Dokonalá pleť s produktmi NINE TAILS: Ako si vytvoriť ideálnu dennú a nočnú rutinu

09.09.2024 | Sdílet na FB
Luxusná kozmetika je pre mnohých synonymom dokonalej starostlivosti o pleť. Ak túžite po žiarivej, zdravej a mladistvej pokožke, produkty 9 TAILS sú tým pravým pre Vás. Poďme sa pozrieť, ako správne používať produkty tejto prémiovej značky a ako si vytvoriť perfektnú dennú a nočnú rutinu.

Ranná rutina s NINE TAILS: Začnite deň sviežo

1. NINE TAILS REBALANCING BOOSTER

Po dôkladnom umytí tváre pleť osušte. Zatvorte oči a nastriekajte na tvár zo vzdialenosti asi 20 cm od tváre. Aplikujte 2-3 streky a jemne vklepte do pleti. Tento booster poskytne intenzívnu hydratáciu, redukuje sekréciu kožného mazu, zaťahuje póry a zaisťuje hladkú a žiarivú pleť.

2. NINE TAILS DVOUFÁZOVÁ PEPTIDOVÁ AMPULE

Ako druhý krok rannej rutiny pre ešte lepší anti-ageing efekt použite túto dvojfázovú ampulku, ktorá má ešte viac účinných látok a je silnejšia ako sérum. Pred použitím produkt dobre pretrepte, aby sa vrstvy oboch fáz dôkladne prepojili. Naneste 2-3 pumpičky na čisté dlane. Jemne vmasírujte do pokožky celej tváre a krku smerom nahor a von, kým sa úplne nevstrebe.

3. NINE TAILS EXO KOLAGENOVÉ PRO PERFECT SÉRUM

Ako tretí krok použite toto unikátne sérum, ktoré skutočne intenzívne hydratuje pokožku do hĺbky a tak predchádza starnutiu. Po použití séra bude pleť krásne hydratovaná, elastická a vypnutá. Jednoducho naneste 2 pumpičky séra a vmasírujte na celú tvár a krk, kým sa úplne nevstrebe.

4. NINE TAILS EXOSOM MULTIPLEX DENNÍ KRÉM SPF 50

Posledný krok rannej rutiny je krém a ochrana proti slnku. Použite rovno to najlepšie, čo trh ponúka! NINE TAILS denný krém s ochranným faktorom do hĺbky pleť hydratuje, pôsobí antigravitačne a navyše poskytuje aj najúčinnejšiu možnú ochranu proti slnečnému žiareniu UVA aj UVB. Dokonca pôsobí aj proti škodlivému modrému svetlu. Jedná sa o najkomplexnejšie anti-aging starostlivosti o pleť. Krém je ľahký, rýchlo sa vstrebáva a poskytuje žiarivý a prirodzený vzhľad. Navyše potláča syntézu melanínu, ktorý je zodpovedný za pigmentové škvrny.

Nočná rutina s NINE TAILS: Regenerácia a obnova pleti v spánku

1. NINE TAILS REBALANCING BOOSTER

Rovnako tak ako ráno, aj večer použite Rebalancing booster na aktiváciu pleti a prvotnú hydratáciu. Pekne vám pleť nachystá na ďalšiu starostlivosť. Starostlivosť použite na dobre odlíčenú a vyčistenú pleť pomocou dvojfázového čistenia.

2. Ampule, sérum, maska

Ako druhý krok je možné použiť Dvojfázovú peptidovú ampulku - pokiaľ potrebujete naozaj intenzívnu a silnú anti-ageing starostlivosť, môžete kombinovať s Pro perfect sérom pre extra efekt, výživu a hydratáciu. Prípadne je možné produkty používať na striedačku. Masky odporúčame používať 2x týždenne večer. EXO-Vital Biocell Energy Maska je prémiovou pleťovou maskou, ktorá ponúka jedinečné regeneračné a hydratačné účinky. Obsahuje vysoko koncentrovaný výživný krém, ktorý sa dokonale vstrebáva.

EXTRA TIP: Pokiaľ potrebujete vyplniť vrásky, teraz je tá správna doba siahnu po NINE TAILS DERMÁLNA VÝPLŇ VRÁSOK BEZ INJEKCIE s okamžitým efektom.

3. NINE TAILS EXO NANO KOLAGENOVÁ NOČNÍ PÉČE

Krém je nadupaný účinnými látkami, cez noc bude pleť viditeľne vypnutejšia a bude vyzerať sviežo a jasne ako nikdy predtým. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokročilé riešenie starostlivosti o pleť s dôrazom na elasticitu, hydratáciu a lifting.

Doprajte svojej pleti luxusnú starostlivosť. S produktmi NINE TAILS si môžete byť istí, že Vaša pleť dostane tú najlepšiu možnú starostlivosť. Správnou kombináciou dennej a nočnej rutiny dosiahnete žiarivú, zdravú a mladistvú pokožku. Vytvorte si svoj vlastný rituál krásy s 9 TAILS - a žiarite každý deň!