Podcast #1 – Ako vznikol koncept PURE DISTRICT?

Podcast #1 – Ako vznikol koncept PURE DISTRICT?

01.10.2021 | Sdílet na FB

Tento príbeh sa začal písať už na jar roku 2015. V tom čase sa stretli PharmDr. Lucia Havlíková a magistra umenia Líba Drdáková. Hovorí sa, že za všetkým hľadaj ženu. V tomto prípade to bol však muž, ktorý ich dal dohromady. Myslíte si, že vedkyne a umelkyne spolu nemôžu podnikať? Nenechajte sa zmiasť. Dovážať ženšenový čaj KOMBE sa na začiatku cesty zdalo ako vtip a ani jednu nenapadlo, že ženšenový čaj je len začiatok. Z malého nápadu vznikla etablovaná spoločnosť, ktorá dováža do Čiech svetové kozmetické prírodné novinky, a rozhodne má čo ponúknuť.

V podcaste sa dozviete aj to, koľko kórejského ženšenu musí človek vypiť, aby našiel ten najlepší. Kto stojí za názvom kórejského ženšenového čaju KOMBE. Čo je na krabičke KOMBE zobrazené a aký to má význam.
Keď už ste zdraví, chcete byť predsa aj krásni. Zhoda náhod Lucke a Líbe prihrala do cesty kórejskú prírodnú BIO kozmetiku WHAMISU s (ne)uveriteľným zložením. Rok sa o ňu usilovali a na tom, že rokovanie s Kórejcami nebolo jednoduché, sa zhodnú obe. Mimochodom, viete, že názov PURE DISTRICT sa zrodil na terase pri západe slnka?

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otvorené 9.00 – 18.30 hodín, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

PS: Už ste počuli náš podcast o ženšene? V ďalšom podcaste sa dozviete, aký je rozdiel medzi konvenčnou a prírodnou kozmetikou. Chcete mať krásnu a zdravú pleť bez vrások? V podcaste č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpovie najčastejšie otázky týkajúce sa užívania ženšenu a KOMBE.