Podcast #2 – Všetko, co by ste mali vedieť o ženšene

Podcast #2 – Všetko, co by ste mali vedieť o ženšene

22.11.2021 | Sdílet na FB

Nie je ženšen ako ženšen. Ako spoznať naozaj účinný ženšen? Aké sú jeho benefity? A prečo by sme mali ženšen konzumovať pravidelne vám vysvetlí PharmDr. Lucia Havlíková, spolumajiteľka PURE DISTRICT

Najpreštudovanejšou bylinou na svete je kórejský ženšen, ktorý je známy aj ako ženšen pravý. Nenechajte sa zmiasť, na trhu môžete nájsť mnoho druhov ženšenu. Napríklad ženšen päťlistý, americký ženšen, sibírsky ženšen… Ale len kórejský ženšen (pravý ženšen) je ten najúčinnejší! Existuje o ňom najviac klinických štúdií. PharmDr. Lucia Havlíková vám tiež vysvetlí, prečo najúčinnejší ženšen na svete rastie iba na niekoľkých miestach.  A ako spoznať ten naozaj kvalitný. Reč bude aj tom, aké blahodarné účinky ženšenu sú. Ak ste si až doteraz mysleli, že imunitu treba posilňovať, Lucka vás raz a navždy vyvedie z omylu. Viac klinických štúdií hľadajte na www.kombe.cz. Mimochodom poznáte ženšenový čaj KOMBE?

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otvorené 9.00 – 18.30 hodín, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

PS: Už ste počuli náš prvý podcast o tom, ako vznikol koncept PURE DISTRICT? V ďalšom podcaste sa dozviete, aký je rozdiel medzi konvenčnou a prírodnou kozmetikou. Chcete mať krásnu a zdravú pleť bez vrások? V podcaste č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpovie najčastejšie otázky týkajúce sa užívania ženšenu a KOMBE.