Podcast #3 – Aký je rozdiel medzi konvenčnou a prírodnou kozmetikou?

Podcast #3 – Aký je rozdiel medzi konvenčnou a prírodnou kozmetikou?

23.11.2021 | Sdílet na FB

A nielen to… PharmDr. Lucia Havlíková vám vysvetlí, prečo chemická kozmetika jedného dňa prestane fungovať a prírodná kozmetika vás nemôže rýchlo zbaviť vrások. Možno vám teraz napadlo, čo mám teda používať? Odpoveď znie jednoducho, na trhu je nový druh kozmetiky, ktorý je funkčný ako konvenčná (chemická) kozmetika, ale pritom čistý ako prírodná kozmetika – Kórejská BIO čisto prírodná kozmetika WHAMISA.
V podcaste tiež zaznie, čím je BIO kórejská kozmetika WHAMISA tak unikátna. Dozviete sa prečo voda v zložení kozmetických prípravkov škodí pleti. A ešte než si pôjdete do kúpeľne zistiť, koľko kozmetických produktov s obsahom vody máte, vypočujte si, čo znamená Luckina obľúbená veta: „Pomaranč kľúčovou dierkou nepretlačíš.“ Reč bude totiž o fermentácii v kozmetike.

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otvorené 9.00 – 18.30 hodín, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

PS: Už ste počuli náš podcast o ženšene? V ďalšom podcaste sa dozviete, ako vznikol concept PURE DISTRICT. Chcete mať krásnu a zdravú pleť bez vrások? V podcaste č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpovie najčastejšie otázky týkajúce sa užívania ženšenu a KOMBE.