Podcast #4 – TIPY ako sa starať o pleť, aby bola krásna, zdravá a bez vrások

Podcast #4 – TIPY ako sa starať o pleť, aby bola krásna, zdravá a bez vrások

24.11.2021 | Sdílet na FB

Základom zdravo vyzerajúcej pleti je čistenie. PharmDr. Lucia Havlíková vám vysvetlí, prečo je tak dôležité správne čistiť pleť. Taktiež sa dozviete, aký je najobľúbenejší produkt Kórejok. Čo vám zaistí dokonalú hydratáciu. Ktorý krém zvoliť pod rúško.  
A že žiadna pleťová starostlivosť by nebola kompletná bez UV ochrany. Vďaka Lucke sa konečne vyznáte v tom, čo by mal správny opaľovací krém obsahovať a ktorý opaľovací krém neškodí pleti. Vedeli ste, že aj BB krém môže chrániť pred UVA a UVB lúčmi?
Možno potrebuje vaša pleť napiť! V tom prípade vyskúšajte 7-skin method, tú Aziatky milujú. A pozor, nie každá kórejská kozmetika je pleti prospešná. Na záver sa dozviete, ako zvýšiť tvorbu kolagénu v pleti.

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otvorené 9.00 – 18.30 hodín, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

PS: Už ste počuli náš úplne prvý podcast, ako to všetko začalo? V ďalšom podcaste sa dozviete, že nie je ženšen ako ženšen. A že rozdiel medzi konvenčnou a prírodnou kozmetikou je dosť veľký. V podcaste č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpovie najčastejšie otázky týkajúce sa užívania ženšenu a KOMBE.