Podcast #6 – Všetko, čo by ste mali vedieť o opalovaní a hyperpigmentácii

Podcast #6 – Všetko, čo by ste mali vedieť o opalovaní a hyperpigmentácii

26.11.2021 | Sdílet na FB

Kto by chcel mať pigmentové škvrny? Nikto! PharmDr. Lucia Havlíková vám vysvetlí, prečo vznikajú pigmentové škvrny a či je možné im predísť. Základom je každodenná ochrana pred UV žiarením. Veľmi často je skloňovaná škodlivosť UVB lúčov, ale nie menej nebezpečné sú aj UVA lúče. To ale málokto vie. Vedeli ste, že prenikajú aj cez sklo?
Po vypočutí podcastu budete mať konečne jasno v tom, čo znamená na opaľovacích krémoch označenie SPF alebo PA. Tiež ako dlho môžete byť na slnku. A ako si vybrať správne opaľovací krém, aby neškodil vášmu telu. Lucka tiež vyvráti veľmi častý mýtus o tom, že všetky BIO prírodné opaľovacie krémy sa zle rozotierajú a zanechávajú na pokožke biely film. Zároveň má pre všetkých s hyperpigmentáciou riešenie, ktoré zmizíkuje aj vrásky. No neznie to skvele?

PURE DISTRICT, Budečská 2, Praha 2, otvorené 9.00 – 18.30 hodín, www.puredistrict.cz, www.kombe.cz

PS: Už ste počuli náš úplne prvý podcast, ako to všetko začalo? V ďalšom podcaste sa dozviete, že nie je ženšen ako ženšen. A že rozdiel medzi konvenčnou a prírodnou kozmetikou je dosť veľký. Prezradíme vám tiež, ako sa starať o pleť, aby bola krásna, zdravá a bez vrások, aj keď nosíte rúško. V podcaste č. 7 PharmDr. Lucia Havlíková zodpovie najčastejšie otázky týkajúce sa užívania ženšenu a KOMBE.