Prečo milujeme fermentovanú Whamisu?

Prečo milujeme fermentovanú Whamisu?

09.09.2024 | Sdílet na FB
Keď sa spojí príroda, veda, inovácie a starobylé techniky odovzdávané z generácie na generáciu, vznikne niečo jedinečné a skutočne účinné. Práve preto milujeme produkty Whamisa. Pokiaľ vám táto odpoveď nestačí a zaujíma vás viac, určite čítajte ďalej. Pozrieme sa pod pokrievku fermentovanej Whamisy.

Co znamená fermentace v kosmetice?

Fermentace, proces, při kterém mikroorganismy jako bakterie nebo kvasinky rozkládají organické látky na jednodušší sloučeniny. Takto fermentované složky mají menší molekuly, což umožňuje účinným látkám proniknout hlouběji do pleti. Jednoduše řečeno, fermentace funguje jako klíč, který otevírá dveře do hloubky vaší pokožky, kam se běžné složky nedostanou. Představte si to jako rozdíl mezi zaléváním na povrchu zahrady a zavlažovacím systémem, který dostane vodu přímo ke kořenům.

 

3 hlavné výhody fermentácie pre pleť

1. Intenzívna hydratácia

Fermentácia zlepšuje schopnosť pleti udržať vlhkosť. To znamená, že vaša pleť bude nielen hydratovaná, ale aj jemná a pružná. Žiadne suché šupinky, žiadne napätie - len dokonale hydratovaná pokožka.

2. Vyššia účinnosť

Aktívne zložky sú vďaka fermentácii oveľa účinnejšie. Fermentácia pomáha rozkladať molekuly do menších častíc, ktoré sú pre pleť lepšie vstrebateľné. Výsledkom je intenzívnejší účinok a lepšie a rýchlejšie výsledky.

Okrem toho fermentácia zvyšuje koncentráciu prospešných látok, ako sú vitamíny, aminokyseliny, minerály a antioxidanty. Vďaka tomu poskytuje lepšiu ochranu pokožky pred voľnými radikálmi a starnutím.

3. Prirodzená starostlivosť

Fermentované produkty sú jemné a vhodné aj na citlivú pleť. Bez dráždivých chemikálií a umelých prísad a konzervantov - len čistá, prírodná starostlivosť, ktorá rešpektuje vašu pleť a jej potreby.

Naša skúsenosť: Fermentované produkty majú veľmi nízku pravdepodobnosť alergickej alebo inak dráždivej reakcie! A preto sú vhodné pre alergikov, precitlivenú a citlivú pleť!

 

Ako prebieha fermentácia pri Whamise?

Fermentácia je starostlivo riadený proces, ktorý zaisťuje maximálnu účinnosť a čistotu produktov. U Whamisy je fermentácia dvojfázová a celý proces prebieha v 8 krokoch priemerne 307 hodín:

1. Prírodná zložka

Používajú sa čisté prírodné zložky ako voda, surová voda a organický cukor.

2. Vstup druhov Lactobacillus

Pridanie špecifických druhov Lactobacillus zahajuje fermentačný proces.

3. Prvá fermentácia

Prírodné zložky začínajú prechádzať prvou fermentáciou, pri ktorej sa uvoľňujú prospešné látky.

4. Filtrácia

Odstránenie pôvodného materiálu pomocou sieťky zaisťuje čistotu produktu.

5. Vstup druhov Lactobacillus

Ďalšie pridanie Lactobacillus pre ešte hlbšiu fermentáciu.

6. Sekundárna fermentácia

Druhá fermentácia zaisťuje maximálnu účinnosť aktívnych zložiek.

7. Sterilizácia a filtrácia

Odstránenie zvyškov surovín záparou zaisťuje čistý, bezpečný produkt.

8. Fermentačný filtračný extrakt

Konečný produkt je pripravený a obsahuje všetky prospešné látky získané počas fermentácie.

Dobré vedieť: Vďaka fermentácii sa zvyšuje doba trvanlivosti od otvorenia produktu na osem mesiacov.

Fermentácia nie je len trendom v modernej a anti-age kozmetike. Je to oveľa viac. Fermentovaná kozmetika WHAMISA je luxusná kórejská kozmetika, ktorá má patentovaný proces fermentácie a neobsahuje vodu. Vďaka tomu je koncentrovanejší a účinnejší. Výsledky uvidíte prakticky IHNEĎ! Má schopnosť intenzívne hydratovať, zvyšovať účinnosť účinných látok a ponúkať jemnú, prírodnú starostlivosť. Vaša pleť si zaslúži to najlepšie!