KOMBE + CAFFÉ = nové ideálne spojenie lahodnej chuti

KOMBE + CAFFÉ = nové ideálne spojenie lahodnej chuti

10.06.2022 | Sdílet na FB
Fantastická kombinácia pre všetkých, ktorí potrebujú rýchlu dávku energie s okamžitým účinkom. Ocenia hlavne tí, ktorí trpia nízkym tlakom.

Príprava KOMBE CAFFÉ je úplne jednoduchá. KOMBE nasypte do už hotovej šálky kávy. Môžete pridať aj počas prípravy. Chutí fantasticky.

Ako chutí ženšen?
Ženšenový koreň má príjemnú, veľmi špecifickú arómu s typickou temperamentnou a hlbokou chuťou. Počas ochutnávok sme často počuli slová: zemitý, lesný, buket dubových sudov, medový, s príchuťou javorového sirupu... Väčšina ľudí, ktorí ho ochutnali prvý raz, bola príjemne prekvapená, že aj zdravé veci môžu chutiť lahodne.

Ako dlho môžem užívať KOMBE?
Kombe môžete užívať celoročne. Neprekračujte však dennú odporúčanú dávku, čo znamená maximálne 3 vrecúška denne.

Pri rozpustení obsahu vrecúška vzniká na povrchu pena, je to v poriadku?
Ženšen obsahuje saponíny: sú to účinné látky, ktoré zaisťujú Kombe jeho unikátne vlastnosti. Slovo saponín vzniklo z latinského slova „sapo“, čo v preklade znamená mydlo. Tento názov vznikol na základe vlastnosti, ktoré saponíny vykazujú, tzn. že ich roztoky penia. Jednoducho povedané, ak sa vám vytvorí pri rozpustení vrecúška Kombe na povrchu pena, je to dôkaz vysokého obsahu účinných látok – saponínov.