RECENZIE na PURE SLIMM

RECENZIE na PURE SLIMM

22.09.2022 | Sdílet na FB
Náš PURE SLIMM sme začali predávať v máji tohto roka a máme z neho veľkú radosť. Pretože slúži dobre nielen nám, ale aj vám. Nižšie si môžete prečítať recenzie od našich zákazníkov, ktoré s ich zvolením uverejňujeme. Postupne budeme uverejňovať ďalšie…

O rok budem mať 70 rokov. Celoživotne bojujem s váhou a vyskúšala som snáď všetky diéty a prípravky, čo existujú. Môj syn mi odporučil SLIMM a musím povedať, že som naozaj nadšená. Po dvoch týždňoch mám dole 3 kilá a nie je to voda! Poznám svoje telo. Som nadšená. Dokonca som kúru „naordinovala“ svojmu mužovi, ktorý už po týždni cíti zmenu. Hlavne, čo sa energie týka.

       Libuše Čechová, dôchodkyňa, 69 rokov

Sme doslova športová firma a rodina so všetkým, čo k tomu patrí. Od roku 2007 pôsobíme na trhu pod značkou HRUBÝ sport. Zameriavame sa na komplexný rozvoj človeka po fyzickej aj psychickej stránke. Mnohým klientom sme odporučili SLIMM, pretože je to produkt, ktorý nielen funguje, ale sami ho používame. V našom prípade ale len vtedy, keď potrebujeme znížiť chuť na sladké alebo sa len nechceme prejedať na oslavách. My chudnúť nepotrebujeme. Ale pracujeme s klientmi rôzneho veku a hmotnosti. Okrem toho, že nám klienti vďaka SLIMMU rýchlejšie a efektívnejšie chudnú, vyzdvihujú 3 hlavné benefity – stabilný úbytok váhy, zrýchlenie metabolizmu a hlavne zbavenie sa prebytočnej vody a opuchov. Z toho sú ženy obzvlášť šťastné, pretože, kto to pozná, vie, že nie je nič horšie než opuchy na tvári, členkoch a rukách. A pre predstavu. Jedna klientka mala za tri týždne o 10 cm menej v páse.

       Kateřina Hrubá a Libor Hrubý, www.hrubysport.cz

Päť mesiacov užívam PURE SLIMM + DETOX na chudnutie. Som veľmi spokojná, už som schudla 15 kg. Potrebujem schudnúť ešte asi 15 kg.

       Lenka

SLIMM užívam zatiaľ len tri týždne. Už po týždni si kamarátky všimli, že som „nejaká štíhlejšia“. Celoživotne bojujem s opuchmi, ktoré sú naozaj nepríjemné a nič na ne nefungovalo. Som naozaj prekvapená, že už spoznávam svoje členky a v zrkadle vidím krajšiu tvár!!!! A pozor, účinok SLIMMU nie je postavený na diuretických účinkoch. Mám oveľa viac energie, viac myslím na to, čo jem a rozhodne toho zjem menej! Ja som nadšená nielen z výsledkov, ale aj z toho, že som objavila niečo, čo naozaj funguje.

       Alena Brtková, 48 rokov

Som nesmierne spokojná. Chuť SLIMM 002 je úžasne svieža. No a čo sa týka chudnutia, tak som naozaj milo prekvapená. Objednávku z PURE DISTRICT mám od 26. 5. doma a za tri týždne mám 4 kg dole, čo je naozaj neskutočné. Môžem len odporučiť. A nielen PURE SLIMM, keďže som si obľúbila Vašu kozmetiku Whamisa, na ktorú nedám dopustiť. Veľmi Vám za to, že tu ste, ďakujem.

       Vaša veľmi spokojná zákazníčka Jitka

Produkty PURE, čaj Kombe aj kozmetiku Whamisa využívam a používam. Produkt PURE SLIMM som sa rozhodla vyskúšať práve na základe pozitívnych skúseností s už mojimi obľúbenými produktami. PURE SLIMM som začala používať vo štvrtok 9. júna 2022, nie je teda možné po tak krátkom čase uviesť váhový úbytok a iné viditeľné zmeny. Faktom je, že objednávka bola vybavená veľmi expresne (do druhého dňa), ďakujem za vzorky aj za navoňaný odkaz, je to veľmi milé.  

K produktu samotnému: Balenie produktu je elegantné a úsporné, pri vláknine SLIMM 002 je priložené praktické „naberadlo“. Veľmi milo ma prekvapila chuť SLIMM 002, je naozaj príjemná, chutná a vonia pomarančovo. Jej užívanie je tak veľmi komfortné a podľa mojich doterajších skúseností na mňa naozaj funguje tak, ako je deklarované v opise produktu. Užívam 3x denne, dodržiavam pitný režim a na ďalšiu „dávku“ sa vždy teším, je naozaj dobrá. Tobolky SLIMM 001 sú menšie a vďaka tomu sa lepšie prehĺtajú. Produkt zatiaľ užívam len krátko, na veľké závery je skoro, ale chutí to príjemne, cítim sa pohodlne, nie som hladná, ani nemám chuť na sladké. Objednala som si balenie na mesiac, ale už teraz som presvedčená, že si objednám ďalšie.

       Irena Černocká, Šternberk

Rada by som pridala recenziu, ale používam PURE SLIM iba týždeň. Môžem iba opísať moje pocity z prípravku. Balenie je pekné a čisté. Oceňujem hlavne jemnú chuť pomaranča v nápoji PURE SLIMM 002. Od iných značiek som už vyskúšala iné kokteily, ale bolo utrpenie ich vypiť. Všimla som si, že som skôr sýta a cítim sa ľahšie. Na váhu ale pôjdem až po skončení kúry. Pokiaľ po kúre zaznamenám pokrok, určite sa k tomu v prípade potreby vrátim, pretože je to pre mňa „nenásilné“ a navyše mi niečo konečne aj chutí.

       Pekný deň, Nováková

PURE SLIMM mi pomohlo s vyladením môjho metabolizmu. Cítim sa lepšie po jedle a nie som taký hladný. Spoločne s prerušovaným pôstom mi pomáha nepriberať na váhe ani pri sedavom zamestnaní.

       Ďakujem zaň, Josef

Dobrý deň, produkt PURE SLIMM som zakúpila po zhliadnutí videa na vašich stránkach, kde nakupujem už niekoľko rokov a so všetkými produktmi som bola vždy spokojná. Tento prípravok som zakúpila hlavne pre svojho manžela, ale držím s ním basu, takže aj pre seba. Manžel 68 rokov má nadváhu a potrebuje schudnúť pred operáciou kolena aspoň 10 kg, ja mám 60 rokov a hodilo by sa mi odhodiť 4 kg, ktoré som nabrala ani neviem ako vekom, zdravotným problémom a naposledy to nešťastné covidové obdobie.

PURE SLIMM berieme iba 14 dní, takže je na veľké hodnotenia zatiaľ skoro. Manžel – 2,8 kg, ja – 1,9 kg (oslava v zamestnaní). Snažíme sa dodržiavať všetky odporučenia, aj keď nie vždy sa to podarí. SLIMM 002 skvelá chuť, rýchla príprava, musí sa naozaj vypiť ihneď, rýchlo zgélovatie. Trochu problém pri cestách mimo bydliska, pracoviska alebo pri cestovaní, ale všetko sa dá vyriešiť. Balenie a dávkovanie bez problému, ja som presypala do uzatvárateľných dóz rôznych veľkostí (na doma, do zamestnania, na výlet). Kapsuly SLIMM 001 bez problému.

Jediný problém je pre mňa zorganizovať správne načasovanie podania gélu a rozloženie jedál. Jeme 3 hlavné jedlá, výnimočne malý popoludňajší olovrant. Posledné jedlo sa snažím dodržať o 17:00 – 17:30 hod., manžel 18:00 – 18:30 hod. Za mňa super produkt, verím, že sa nám chudnutie bude ďalej dariť, a pokiaľ sa podarí ušetriť, kúpim opakovane, hlavne manželovi, pretože som presvedčená, že produkt neobsahuje žiadne škodliviny.

       So srdečným pozdravom a prianím krásneho dňa, Romana Končická.

PURE SLIMM je v estetickom balení. Chuť SLIMM 002 je veľmi príjemná a produkt zasýti. Čo sa týka úbytku váhy, zatiaľ som nezaznamenala zmenu. Mám pred sebou ešte dve kúry, verím, že dôjde k optimistickejšej premene.

       S pozdravom, Eva.

Prečo som sa rozhodla vyskúšať produkt PURE SLIMM? Predovšetkým z dvoch hlavných dôvodov: jednak mi nie je ľahostajné, čo jem a ako vyzerám, a jednak verím produktom z Pure District. Navyše SLIMM má celkom prírodné zloženie a ja tak viem, že do tela nedávam nič proti svojej mysli, a navyše ešte detoxikujem organizmus. Pitie SLIMM 002 ma baví, má zaujímavú konzistenciu a chuť pomaranča ma milo prekvapila. Nápoj ma obvykle zasýti a ja nemám pocit hladu. Ale stále jem 5x denne, len menšie porcie. Som ešte len v polovici mesačnej kúry, ale už teraz sa teším na výsledky na konci mesiaca. Jediné, čo by som uvítala, je praktickejšie balenie prášku SLIMM002, ideálne do jednotlivých porcií, aby som si ho mohla brať na cesty.“

       Pavlína Hlaváčková

Som milo prekvapená chuťou drinku SLIMM002, je proste skvelá. Priznám sa, že by som asi nedokázala užívať nič, čo mi nechutí. Určite jem menej než predtým. A je mi tak nejak ľahšie. Neviem, či som schudla, nemám doma váhu, ale určite sa cítim lepšie.

       Jana Zárubová

PURE SLIMM užívam, pretože nechcem pribrať. Leto mám vždy náročné, čo sa jedla týka. Veľa osláv, grilovaní, stretnutí… Je to skvelý produkt na prečkanie tohto obdobia. Nedovolí vám totiž zjesť viac a krásne naštartuje metabolizmus.

       Halyna Matolych

Bola som veľmi milo prekvapená z celého PURE SLIMMU. V priebehu necelého jedného mesiaca už sú vidieť výsledky. Komplet som sa celá viditeľne preštíhlila. Schudla som 5 cm na bruchu a 2 cm na nohách. Mám veľa energie počas celého dňa a večer zaspím ako zabitá.

       Veronika Lebedova 38 rokov

Všeobecne nie som zástancom „práškových“ diét, ale v tomto prípade som urobil výnimku, hlavne kvôli osobnostiam Lucky a Líby. Verím im! Takže som do toho šiel po hlave a hneď za prvé 4 týždne mám „dole“ 4,5 kg, takže panuje nadšenie. Koktejl má príjemnú, povedal by som pomarančovú chuť, a tabletky sa prehĺtajú bez ťažkostí. Nevoľnosť alebo bolenie žalúdka nemám vôbec. Naopak, po kokteile cítim príjemne naplnený žalúdok. A čo je hlavné plus? ÚPLNE SOM STRATIL CHUŤ NA SLADKÉ! Čo bol môj veľký problém pri chudnúcich pokusoch. Takže musím všetkým len odporučiť a už sa teším na výsledok snahy po celom trojmesačnom procese. P. S.: teraz na Slimme frčí už celá rodina a moja Vendulka a Nici majú podobné výsledky ako ja...

       Marek

PURE SLIMM je prevratný doplnok stravy, pretože počas kúry nezažijete stres ani pocit hladu, chudnete prirodzene, bezpečne a nespomaľuje sa Vám metabolizmus. To znie skvelo, že? Viac informácií nájdete na našich stránkach alebo v podcaste.