Zdravý olovrant? KOMBE Smoothie!

Zdravý olovrant? KOMBE Smoothie!

30.09.2022 | Sdílet na FB
Hľadáte zdravý, rýchly, a nie príliš kalorický olovrant, ktorý môžete mať neustále poruke? Potom siahnite po KOMBE Smoothie – prvej taštičke pre dospelých. Obsahuje totiž extrakt zo šesťročného červeného ženšenu.

To, ako má prvé smoothie pre dospelých chutiť, sme riešili viac než rok. Rozhodne sme nechceli na zložení šetriť – a preto sme namiesto obvyklého jablkového základu zvolili neopozerané mango. Skvelo ho dopĺňajú pomaranč, mandarínka, banán a ananás.

Taštička je vyrobená v Českej republike závodom, ktorý sa špecializuje na detskú výživu, a preto spĺňa najprísnejšie legislatívne podmienky a certifikácie. Suroviny na výrobu sú bez geneticky modifikovaných organizmov. Bez ťažkých kovov a pesticídov.

Dobrá správa pre všetkých, čo riešia kalórie – smoothie nie je dosladzované, sladká chuť je iba z ovocia. V jednom vrecku je iba 298 kJ/70 kcal a 200 mg extraktu zo ženšenu. Takže si ich môžete dať aj niekoľko denne. KOMBE Smoothie je vhodné aj pre vegetariánov a vegánov.

Naša skúsenosť: „Osladzujeme“ si život bez výčitiek. Konečne olovrant, ktorý prežije aj dlhú cestu autom, a nemusí byť pritom v chladničke. Dostupné je jednotlivo, ale aj vo výhodnom balení.

Tak „Na zdravie“ – KOMBE totiž zdravé je!

 

Fotografia

2.jpg
1.jpg