Chladiaci golier sivý M

Univerzálny chladiaci golier je úplná pecka v parných dňoch! Golier Vás schladí oproti okolitej teplote o 2 - 3 stupne a prinesie tak ohromnú úľavu v horúcich dňoch aj nociach. Oceníte ho ale aj pri športe a fyzickej záťaži. Milovať ho budete na bicykli, pri golfe, behu aj turistike. Ženám uľaví v období menopauzy. Udržia Vás bdelými počas dlhých ciest autom. Je vhodný doslova pre celú rodinu.

Chladiaci golier obsahuje špeciálny gél, ktorý dlhodobo chladí, je zdraviu neškodný a je antiparazitný. Prečo je chladiaci golier AVANTPET tak špeciálny, sa dozviete nižšie pod produktom!

Potvrdené certifikátmi, že: Nedráždi pokožku, neobsahuje ťažké kovy, zabraňuje množeniu mikróbov a parazitov, po požití chladiaceho gélu – zdraviu neškodné.

Naše odporúčanie: Pokiaľ máte problémy s krčnou chrbticou či spazmami v trapézach, nedávajte golier do mrazničky.

Náš tip: Predávame aj chladiacu podložku pre Vašich domácich miláčikov. Podložka bude fantastickým pomocníkom aj pre celú rodinu. Ženy ju ocenia počas návalov v období menopauzy. Zníži telesnú teplotu pri horúčke. V parných dňoch zlepší spánok.

K ochladeniu dochádza pozvoľna. Na opätovnú aktiváciu chladiaceho efektu nechajte golier na pár minút voľne ležať.

Rozmery goliera: dĺžka 45cm, šírka 6cm.

Na sklade: Áno
Veľkosť balenia:
Cena vrátane DPH: 48 EUR
Počet: 1 + -
Za nákup získate: 100 pure bodov

Na rozdiel od iných chladiacich golierov je AVANTPET špeciálny v tom, že:

  • Chladiaci golier obsahuje špeciálne vyvinutý gél s nižšou viskozitou, vďaka ktorej dochádza k samoochladeniu goliera. Ďalej dokáže rýchlejšie cirkulovať teplo odobraté z tela.
  • Chladiaci gél je vyrobený z látok používaných v potravinách, tzn. že pri požití nie je gél smrteľný. Gél obsahuje deriváty rastlinného glycerínu a celulózy, ktoré sa bežne používajú v potravinách, kozmetike i farmácii. Vďaka tomu je golier úplne bezpečný.
  • Gél obsahuje originálne fytoncídy, čo sú v podstate rastlinné antibiotiká, ktoré chránia rastliny a stromy proti škodcom. V našom prípade zabraňujú vzniku plesní, množeniu roztočov a vírusov. Overené laboratórnymi testami.
  • Chladiaci golier je ľahko čistiteľný. Vodeodolná tkanina z mikrovlákna je umývateľná a ľahko sa čistí.
  • Chladiaci golier je ľahký, pri pohybe vôbec nevadí.
  • V prípade, že chcete viac ochladiť, je možné ho dať do mrazničky. Vďaka svojmu zloženiu gél nezmrzne, nezlomí sa, nezničí. Po vybratí z mrazničky môžete ihneď použiť.

Zdroje:

  • Glycerin: KALUSTIAN, Peter. Pharmaceutical and cosmetic uses of palm and lauric products. Journal of the American Oil Chemists’ Society, 1985, 62.2: 431-433.

AVANTPET bol uvedený na trh v roku 2019 s víziou vyvíjať najkvalitnejšie produkty pre domácich miláčikov na trhu. Vyvíja produkty, ktoré zlepšujú emocionálnu a fyzickú pohodu nielen domácich maznáčikov. Dokonca pre to vymysleli slovo PETMILIES. Domáci miláčikov a rodina v symbióze.

Za svoje produkty dostali ocenenia kórejskej vlády - Koren design award. Z každého predaného kusu venuje 3% zisku na zvieratá v útulkoch.

 

Chladiaca podložka ružová M Chladiaca podložka ružová M
Avantpet
Chladiaca podložka ružová M
87 EUR
Momentálne nedostupné
Chladiaca podložka modrá L Chladiaca podložka modrá L
Avantpet
Chladiaca podložka modrá L
100 EUR
Momentálne nedostupné