Celulitída: Ako sa jej zbaviť raz a navždy?

Celulitída: Ako sa jej zbaviť raz a navždy?

03.10.2024 | Sdílet na FB
Celulitída – strašiak mnohých žien. Ale nebojte sa, máme pre vás riešenie! Či už ide o jemnú pomarančovú kožu alebo hlbšie nerovnosti, existujú spôsoby, ako sa s ňou popasovať. Dáme Vám niekoľko praktických tipov, ako podporiť chudnutie a predstavíme Vám naše skvelé NOVINKY – bahenné zábaly a legíny, ktoré s celulitídou zatočia raz dva!

Čo je to vlastne celulitída?

Celulitída je to, čo poznáme ako „pomarančovú kožu“ – tie malé hrbolčeky a nerovnosti na stehnách, zadku alebo bruchu, ktoré nám tak trochu lezú na nervy. Vzniká, keď sa tukové bunky nahromadia pod kožou a vytláčajú spojivové tkanivo, čo vytvára ten typický hrboľatý efekt. Ale nebojte, nie je to žiadna katastrofa! Je to úplne bežná vec, ktorú má väčšina žien, a dokonca aj niektorí muži. A aj keď sa často zdá, že je neporaziteľná, s trochou starostlivosti a správnymi produktmi s ňou môžete zatočiť!

Ako sa zbaviť celulitídy?

  • Pravidelný pohyb – cvičenie, ako je beh, plávanie alebo jóga, pomáha rozprúdiť krvný obeh a spevniť svaly. Pokiaľ nemáte čas alebo energiu na pravidelné cvičenie, aspoň zaraďte pravidelné prechádzky a kúpte si bahno na celulitídu GUAM. To si s celulitídou poradí aj bez pravidelnej fyzickej záťaže.
  • Hydratácia – pite veľa vody – pomáha vyplavovať toxíny a zlepšuje vzhľad pokožky. Pitný režim je naozaj dôležitý, tak sa naň zamerajte!
  • Zdravá strava - vyhnite sa nadmernému množstvu cukru, soli a nasýtených tukov. Zaraďte do jedálnička viac ovocia, zeleniny a vlákniny.
  • Bahenné zábaly na celulitídu GUAM - bahenné zábaly sú perfektnou voľbou, pokiaľ chcete celulitídu odstrániť rýchlo a efektívne. Obsahujú prírodné zložky, ktoré prenikajú hlboko do pokožky, stimulujú krvný obeh a podporujú odbúravanie tukov. Výsledkom je hladšia, pevnejšia a hydratovaná koža. A najlepšie na tom je, že si ich môžete aplikovať sama doma! Stačí naniesť bahno na problémové partie, zabaliť do fólie a nechať pôsobiť. Cítite to zahrievanie? To je znamenie, že bahno začína pracovať! Pokiaľ vám ale zahrievanie nerobí dobre alebo potrebujete skôr osviežiť v teplých letných mesiacoch, použite našu chladivú variantu bahna. Túto variantu odporúčame skôr pre miernejšiu celulitídu.
  • Legíny PANTACELL na ťažkú celulitídu - Ak máte závažnejšiu celulitídu a chcete ju riešiť NAOZAJ EFEKTÍVNE - PRÍRODNOU CESTOU A RÝCHLO, vyskúšajte tieto špeciálne legíny. Sú napustené účinnými látkami a morskými riasami, ktoré podporujú redukciu celulitídy tým, že zlepšujú mikrocirkuláciu v podkoží.

AKO SI NAJLEPŠIE VYBRAŤ Z PRODUKTOV GUAM?

  • Bahenný zábal proti ťažkej celulitíde - je vhodný na ťažkú celulitídu, ale iba ak nemáte žiadne iné problémy. Nie je vhodný na žilky ani na kŕčové žily.
  • Odvodňujúci zábal Guam s chladivým efektom na strednú celulitídu - je vhodný pre všetkých, ktorí riešia problémy s lymfatickým systémom, kŕčovými žilami a žilkami prípadne pre všetkých s hormonálnou nerovnováhou.

Najlepšie kombinujte pohyb, zdravú stravu, dostatočný pitný režim a aplikujte pravidelne bahenné zábaly a uvidíte, že sa čoskoro dostavia výsledky!

Naše odporúčanie: Začnite hneď! Celulitída nezmizne cez noc, ale s našimi produktmi môžete proces urýchliť. Nepodceňujte silu prírody. Nečakajte, kým bude celulitída ešte viditeľnejšia. Vyskúšajte samy a zbavte sa celulitídy raz a navždy!