Hyperpigmentácia, pomalý zabijak krásy

Hyperpigmentácia, pomalý zabijak krásy

11.06.2020 | Sdílet na FB
Poďme si to povedať na rovinu, hyperpigmentácie sú neslušne povedané starecké škvrny a tie nikto nechce. Málokto vie, že vznikajú nedostatočnou ochranou pred slnečným UVB, ale aj UVA žiarením. Zároveň väčšina z nás ani nevie, ako sa pred nimi skutočne chrániť. Viac sa o pigmentových škvrnách a opaľovaní dozviete v podcaste.

Pri výbere opaľovacieho krému riešime len číslo SPF, ktoré chráni iba pred UVB žiarením. Zákernejšie je ale UVA žiarenie, ktoré je označované PA. Zlou správou je, že pred UVA žiarením nás žiadne SPF neochráni.

Musíme sa pred ním chrániť prakticky neustále, pretože prechádza aj cez sklo. Tzn., že keď ideme autom alebo sa iba pozeráme z okna a nie sme nakrémovaní, UVA žiarenie ničí našu pleť a spôsobuje vznik slnečných škvŕn. O melanómoch ani nehovoriac. Preto je veľmi dôležité používať produkty s SPF aj PA faktormi a zaradiť ich používanie ako posledný krok v starostlivosti o pleť. Denne!

Prírodné faktory sú najbezpečnejšia a najúčinnejšia ochrana pred slnkom

  • Silná bezpečná ochrana proti UVA a UVB žiareniu
  • Produkty sa nevstrebávajú do krvi a pôsobia iba na povrchu kože
  • Preto neovplyvňujú hormonálnu hladinu
  • Nezaťažujú životné prostredie

Som posadnutá dokonalou pleťou a nikdy nevyjdem bez BB krému. Ten náš je, trúfam si povedať, najlepší na trhu. Krásne kryje, hydratuje a zjednocuje pleť. Účinne chráni pred UVA aj UVB žiarením. Obsahuje adenozín, preto má anti-aging účinky. Navyše sexy balenie so zrkadlom skvele dávkuje.” Líba

Svätá trojica v boji proti HYPERPIGMENTÁCII: WHAMISA BIO Maska vyhladzujúca a WHAMISA BIO Tonikum Deep Rich.
Obsahuje GLUKONOLAKTÓN, ktorý významne prispieva k redukcii pigmentových škvŕn.

Ďalšie produkty, ktoré pri pravidelnom používaní výrazne znižujú hyperpigmentáciu nájdete tu.

 

Pre optimálne výsledky tiež vyskúšajte