Pleťové masky – prvá pomoc alebo pravidelný rituál

Pleťové masky – prvá pomoc alebo pravidelný rituál

03.10.2024 | Sdílet na FB
Pleť si denne žiada starostlivosť – hydratáciu, spevnenie, rozjasnenie... S toľkými požiadavkami je potrebné nájsť si spoľahlivých pomocníkov. A práve tu prichádzajú na rad pleťové masky! Môžete ich použiť ako rýchlu prvú pomoc alebo z nich urobiť pravidelný rituál pre dlhodobo krásnu pleť.

Pleťové masky sú jedným z najlepších spôsobov, ako dodať svojej pleti okamžitú starostlivosť. My v PURE masky používame opavdu pravidelne najmenej dvakrát týždenne. Pokiaľ chcete pleť udržať šťavnatú a podporiť vyhladenie vrások, zaraďte masky do svojej rutiny. V Pure District nájdete širokú ponuku pleťových masiek, ktoré splnia vaše konkrétne potreby.

Experimentujte a skúšajte! Každá pleť je iná, a čo funguje u jednej osoby, nemusí vyhovovať druhej. Našťastie si môžete zaobstarať masky aj po jednotlivých kusoch a nájsť si tak tú pravú. Masky ale môžete aj striedať! A to je ich výhoda.

Fortuna masky: Multifunkčný pomocník

Masky značky Fortuna sú vhodné pre všetky typy pleti a ponúkajú širokú škálu riešení – od hydratácie po vyhladenie vrások. Sú certifikované ako duálna funkčná kozmetika, čo znamená, že účinne bojujú proti vráskam, zatiaľ čo pleť rozjasňujú. Pokiaľ Vás trápi hyperpigmentácia, siahnite po ženšenovom variante. Pre regeneráciu zase zvoľte propolisovú masku. Pokiaľ chcete podporiť elasticitu pleti, vyberte si masku s morským kolagénom. Na vyhladenie a upokojenie pleti je výborná maska s pupočníkom ázijským.

Masky Nine Tales: Technologie exosomů

Ak hľadáte niečo extra účinné, vyskúšajte masky Nine Tales. Sú perfektné na rýchle rozžiarenie a vypnutie pleti. Vďaka inovatívnej exozomovej technológii prenikajú účinné látky hlboko do pleti a aktivujú tak regeneráciu buniek. V ponuke máme dve ich masky a sú to v súčasnej dobe tie najlepšie masky na trhu. Ich revitalizujúca a omladzujúca maska s 42 gramami koncentrovaného krému doslova rozmaznáva Vašu pleť. Výsledky sú viditeľné už po prvom použití. Druhá maska je hlboko hydratujúca a aj tu platí, že výsledok spoznáte na pleti okamžite – pleť bude rozjasnená a hydratovaná. Ďalšou výhodou týchto masiek je, že sú predĺžené aj na krk a obsahujú skutočnú veľkú dávku účinných látok, ktoré si po odstránení masky môžete votrieť do pokožky tváre, krku aj dekoltu.

Masky CHOBS: Skvelý pomer cena/výkon

Pokiaľ hľadáte kvalitnú masku a neočakávate od nej úplné zázraky, siahnite po maskách Chobs. Sú funčné a za tú cenu ide o naozaj najlepšie masky pomer kvalita – cena – výkon. Ich masky sú vhodné pre všetky typy pleti, sú vegánske, halal a obsahujú len prírodné funkčné ingrediencie. Majú najprísnejší certifikát bio kvality – Cosmos natural. V ponuke máme šesť druhov - maska s výťažkami z ryže, sťahujúca póry, zjednocujúca s výťažkami z ruže, kolagénovou na vrásky a vačky pod očami, obnovujúca a upokojujúca s výťažkami zo zeleného čaju. Na unavenú pleť použite masku s aloe vera a na mastnú a problematickú pleť masku s výťažkami z citróna.

Masky Dr. Althea: Bylinkové masky ideálne pre relaxáciu a upokojenie pleti

Tieto masky sú určené na vaše chvíle relaxácie a pohody. Sú plné bylinných extraktov, ktoré majú za úlohu regenerovať a upokojovať pleť. Sú vyrobené z nanovlákien, sú tak jemné a na pleti veľmi príjemné. Vyskúšajte hydratačnú masku bylinnú terapiu alebo regeneračnú masku morský kúpeľ. Skvele fungujú dohromady, odporúčame ich striedať.

  

WHAMISA Kelp Mask

Je unikátna anti-aging maska vyrezaná priamo z morskej riasy. Intenzívne omladzuje, spevňuje a je skvelá na povädnutú a mdlú pleť. Je priamo napchatá morskými bioaktívnymi molekulami a je vhodné ju zaradiť pravidelne do vašej rutiny. 

Malý tip na záver: Masky sú skvelým darčekom aj pre vašich mužov - starostlivosť o pleť nie je len ženská záležitosť.

Takže, ktorú masku vyskúšate ako prvú?