PURE oslavuje 7. narodeniny!

PURE oslavuje 7. narodeniny!

21.10.2024 | Sdílet na FB
PURE znamená nielen čistý, ale aj rýdzi, neskazený, neznečistený, nefalšovaný, prírodný… A to sa snažíme u nás zachovať už 7 rokov. A čo by to boli za narodeniny bez darčekov! Vybrali sme 7 našich produktov - IKON, na ktoré budete mať počas našich narodenín zľavu! Takže ten správny čas vyskúšať naše ikonické produkty alebo si ich zaobstarať ako darček na Vianoce! Nakúpte v čase od utorka do piatku so 17% zľavou a oslávte naše narodeniny!

Tento rok oslavujeme 7 rokov existencie značky PURE DISTRICT, a to je pre nás príležitosť zastaviť sa, zamyslieť a s pokorou poďakovať za všetko, čo sme dosiahli. Hlavne vďaka Vám, našim verným zákazníkom. A čo by to boli za narodeniny bez darčekov! OSĽAVujte s nami od utorka 22.10.2024 do piatku 25.10.2024! Zadejte kód PD7LET pro uplatnění slevy.

Ako šiel čas?

V roku 2015 sme začali testovať tie najlepšie ženšenové extrakty a ladili receptúru budúceho KOMBE. 1. mája 2016 uzrelo svetlo sveta KOMBE ženšenový extrakt s jujubou. V troch variantoch: 20 ks, 50 ks a 100 ks. KOMBE je doteraz jeden z najobľúbenejších produktov a je vidieť, že ste si ho naozaj zamilovali. Teší sa veľkej pupularite a každým rokom konzumácia KOMBE stúpa. Preto sme postupom času pridali aj ďalšie produkty do našej KOMBE rodiny. Najnovším členom je KOMBE Shot so ženšenom, chilli a brusnicou. Ale nie je to len o KOMBE - našou filozofiou je ponúkať Vám to najlepšie z čistej kozmetiky, ktorá je predovšetkým o skutočných účinkoch na vašu pokožku a telo a tých najnovších technológiách.

Z malej predajne o veľkosti 16 m², ktorú sme vtedy naplnili našimi prvotnými tromi produktmi, sme sa rozrástli do wellbeing concept storu s rozlohou vyše 60 m². Okrem toho, že si tu môžete všetky naše produkty vyskúšať, dostanete profesionálne odporúčania starostlivosti pre Vašu pleť, môžete aj ochutnať šálku KOMBE alebo prísť na niektorý z našich eventov. Novo máme aj na predajni analyzátor pleti s ktorým Vám odporučíme skin care na mieru. Tak sa zastavte! Budečská 2 v Prahe na Vinohradoch. Tešíme sa na Vás!

Našou vášňou je prinášať vám tie najlepšie ošetrujúce produkty a novinky, a tak teraz na našom e-shope nájdete 450 starostlivo vybraných položiek. Nikdy vám nebudeme ponúkať nič, čo sme do detailu nevyskúšali a čo by nefungovalo.

7 ikonických produktov, ktoré musíte vyskúšať, máme od utorka do piatku so 17% zľavou!

Stačí v košíku zadat kód: PD7LET. Na oslavu 7. narodenín sme pre vás pripravili 7 ikonických produktov so zľavou. Tieto naše ikony dokonale vystihujú filozofiu PURE DISTRICT. 

1. KOMBE Ženšenový extrakt 20 ks – Perfektná zmes kórejského ženšenu a jujuby, ktorá posilňuje telo aj myseľ.

2. WHAMISA Hydratační liftingové sérum z opuncie – Intenzívne hydratuje a vypne pleť počas chvíľky. Pleť bude šťavnatá a rozžiarená.

3. WHAMISA BIO Tonikum Deep Rich 200 ml – Luxusná starostlivosť s maximálnymi hydratačnými účinkami. Úplné must-have, aby sa ďalšia starostlivosť maximálne vstrebávala.

4. PERPETUUM Samoomlazující sérum mini – Multifunkčné anti-aging sérum pre všetky typy pleti, ktoré aktivuje proces samoomladenia, vypne a vyhladí v jednom kroku.

5. STRIPP Kolagen vstřebávaný v ústech - Kolagén s revolučnou aplikáciou a účinnosťou až o 350% väčšou ako klasické kolagény. Je naozaj dôležité kolagén pravidelne zaraďovať do vašej rutiny, pretože ho s vekom strácame.

6. KOMBE Royal Extrakt ze ženšenu 10 ks – 100% výťažok zo ženšenu s raketovým nástupom as ešte intenzívnejšími účinkami.

7. Lyofilizované perly kyseliny hyaluronové 30 ks – Maximálna dávka hydratácie, ktorá okamžite vyhladí a rozžiari vašu pleť.