PREVECAN otázky a odpovede

PREVECAN otázky a odpovede

21.10.2024 | Sdílet na FB
V dnešnej uponáhľanej dobe je ľahké podľahnúť stresu, nedostatku spánku a zlým stravovacím návykom. Všetci to poznáme – dni plné termínov a povinností často nedávajú priestor na odpočinok. Čo keby ale existovalo niečo, čo by mohlo podporiť rovnováhu vášho tela, aj keď práve nemáte čas na zmenu životného štýlu alebo niečo čo by dokázalo odvrátiť blížiacu sa katastrofu?

Chcete urobiť maximum na podporu vášho zdravia? Prečítajte si rozhovor s Denisou Stránskou, PhD., odborníčkou na farmaceutickú technológiu a biomedicínu. Zameriame sa na prelomový produkt PREVECAN, inovatívny doplnok stravy, ktorý podporuje zdravie a rovnováhu tela pomocou lysofosfolipidov. Pani doktorka Stránska nám poskytla odpovede na otázky, ktoré sa týkajú zloženia, účinkov a fungovania Prevecanu, a vysvetlila, prečo je tento produkt unikátny na trhu. Poďme sa pozrieť na to, ako Prevecan môže prispieť k zlepšeniu kvality vášho života a dosť možno aj zabrániť niektorým problémom.

1. Čo je PREVECAN a aké sú jeho hlavné účinky?

Prevecan je inovatívny potravinový doplnok, ktorý obsahuje vysokú koncentráciu lysofosfolipidov, ktoré sú súčasťou mnohých bunkových štruktúr a zohrávajú dôležitú úlohu v signalizácii imunitného systému. Pomáhajú pri odstránení mŕtvych a defektných buniek. Veľa zjednodušene, tieto látky sú dôležité pre správne fungovanie buniek a ich komunikáciu. Prevecan pomáha telu zbavovať sa poškodených buniek a podporuje rovnováhu v tele.

2. Aké sú kľúčové zložky PREVECANU?

Hlavnou zložkou Prevecanu sú lysofosfolipidy – získavané z vajec. Tieto molekuly fungujú ako „radcovia/organizátori“ vo vnútri tela – pomáhajú bunkám komunikovať a reagovať na rôzne podnety, ako je stres alebo zápal. U niektorých typov rakoviny tieto molekuly pomáhajú bunkám rozpoznať a zničiť nádorové bunky bez toho, aby poškodili zdravé tkanivá. Každý typ lysofosfolipidu má svoj špecifický účinok, a preto je dôležité mať správnu kombináciu pre čo najlepšie výsledky bez vedľajších účinkov.

3. Ako je zaručená účinnosť produktu?

Prevecan je vyrábaný podľa prísnych štandardov a jeho kvalita je starostlivo kontrolovaná, aby bola zaistená maximálna účinnosť. Za Prevecanom stojí mnoho rokov výskumu.

4. Je Prevecan vhodný na dlhodobé užívanie?

V rámci preventívneho programu odporúčame užívať Prevecan 3 mesiace, pri Prevecan Forte a Forte + záleží dĺžka užívania na symptómoch, kvôli ktorým je Prevecan používaný, dĺžka užívania sa tak môže predĺžiť napríklad na 1 rok aj dlhšie.

5. Aké sú hlavné výhody Prevecanu oproti iným produktom?

Na trhu neexistujú podobné produkty Prevecanu, Prevecan obsahuje čistú zmes lysofosfolipidov, teda telu vlastných látok, ktoré sa zúčastňujú mnohých procesov v ľudskom tele. Prevecan dopĺňa telu ich nedostatok, ktorý môže byť spôsobený stresom, vyčerpaním, nesprávnou životosprávou či vážnym ochorením, a tak podporuje telu vlastný imunitný systém.

6. Ako dlho trvá, kým sa prejavia účinky Prevecanu?

Účinky Prevecanu, ako je zvýšenie energie, možno zaznamenať už po niekoľkých dňoch. Pre imunodeficientných pacientov možno pozorovať zmenu ich stavu po 2-3 mesiacoch.

7. Je vhodné užívať Prevecan ako prevenciu?

Áno, Prevecan je skvelý ako prevencia proti stresu a jeho negatívnym vplyvom. Odporúča sa trojmesačná kúra na celkové posilnenie organizmu.

8. Ako je zaistená kvalita a bezpečnosť Prevecanu?

Prevecan spĺňa prísne normy, podobné tým na výrobu liečiv. Každá zložka je starostlivo kontrolovaná, aby bola zaistená vysoká kvalita a bezpečnosť produktu.

9. Aký je rozdiel medzi Prevecanom a Prevecanom Forte?

Rozdiel je predovšetkým v množstve lysofosfolipidov av dávkovaní. Prevecan Forte obsahuje 450 mg kvalitných lysofosfolipidov, ktoré pomáhajú telu dodať tieto aktívne látky v čase, keď ich má nedostatok, zatiaľ čo Prevecan pomáha predchádzať ich deficitu. Pri akútnych zdravotných problémoch sa Prevecan Forte užíva 6 kapsúl denne aspoň 1 mesiac v kuse, potom je možné pokračovať s 3 kapsulami denne. Pri dlhodobých zdravotných problémoch sa berú 3 kapsule denne.

10. Ako Prevecan podporuje vitalitu a imunitný systém?

Lysofosfolipidy, rovnako ako vitamín C sa zapájajú do mnohých procesov v ľudskom tele smerujúce k podpore imunity. Ľudia vo všeobecnosti vedia, že v období jesene, zimy, kedy k nám prichádza vlna rôznych prechladnutí, chrípok, angín, majú zvýšiť prísun vitamínu C, avšak už mnohí nevedia, že aj lysofosfolipidy hrajú významnú úlohu v podpore imunity.

11. Ako Prevecan ovplyvňuje črevný mikrobióm?

Je všeobecne známe, že cca 70% imunity vychádza z kvalitného črevného mikrobiomu. Preto je dobré ho správne podporovať a udržiavať. Lysofosfolipidy podporujú vyvážené zloženie črevného mikrobiomu, ktorý potom môže naplno plniť svoju funkciu.

12. Obsahuje Prevecan vysoké množstvo cholesterolu, vzhľadom na to, že je vyrobený z vajec?

Nie, jedna kapsula Prevecanu obsahuje 50-krát menej cholesterolu ako jedno vajce.

13. Aký je rozdiel medzi cholesterolom v Prevecane a cholesterolom v bežných vajciach?

Jedná sa o ten istý cholesterol, ostatne Prevecan je vyrábaný práve z bežných vajec, ktoré však prechádzajú značnou vstupnou aj výstupnou kontrolou tak, aby bola zaručená akosť a najvyššia kvalita, ktorá zodpovedá výrobe liečiv.

14. Je Prevecan bezpečný pre osoby so zvýšenou hladinou cholesterolu?

Áno, ale odporúčame konzultáciu s lekárom.

15. Existujú nejaké kontraindikácie spojené s užívaním Prevecanu?

Prevecan sa neodporúča užívať súčasne s biologickou liečbou. Ak si nie ste istí, poraďte sa so svojím lekárom.

16. Čo je výnimočné na lyzofosfolipidoch v Prevecane?

Lysofosfolipidy v Prevecane sú výsledkom mnohoročného vedeckého výskumu. Sú to funkčné látky, ktoré podporujú rôzne procesy v tele, vrátane imunitnej odpovede a regenerácie buniek.

17. Pre koho je Prevecan Forte Plus vhodný?

Prevecan Forte Plus by mohol byť vhodný pre silne imunodeficientných pacientov, teda pacientov, ktorým imunitný systém nezastáva plne svoju úlohu (napr. onkologickí pacienti) a potrebujú tak intenzívnu podporu imunity.

18. Ako pomáha Prevecan v situáciách dlhodobého stresu?

Na základe vedeckých údajov vieme, že stres môže byť spúšťačom k rôznym ochoreniam. A preto v období zvýšeného stresu je dobré telo včas podporiť dodaním lyzofosolipidov. Stres totiž môže znížiť hladinu lyzofosfolipidov v tele. Prevecan pomáha telu doplniť tieto dôležité látky a obnoviť rovnováhu, čo je zásadné pre prevenciu negatívnych dopadov.

„Prevecan je skutočne výnimočný produkt, ktorý môže podporiť každého z nás v čase, keď bojujeme s chorobou, alebo sa z dôvodov stresu či ťažkého životného obdobia necítime práve dobre. Naším prianím je, aby sa tento produkt dostal ku každému, kto ho naozaj potrebuje.” dopĺňa pani doktorka Stránska a my jej týmto ďakujeme za cenné informácie a jej čas.